Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Οικολογική Ενημέρωση

Email (*) Invalid Input Όνομα (*) Invalid Input Επώνυμο Invalid Input

Δεντροφυτεύσεις

Φυτέψαμε:

countdown_02 countdown_04 countdown_01 countdown_06

Στόχος: 8960

perisotera

Home Εκλογές Βουλευτικές Εκλογές 2011 Βιογραφικό Χ. Θεοπέμπτου

This page require Adobe Flash 9.0 (or higher) plug in.

Βιογραφικό Χ. Θεοπέμπτου

Γενικά - Γενικά
theopemptouΓεννήθηκα στην Αγλαντζιά το 1955 και αποφοίτησα από το Παγκύπριο γυμνάσιο το 1973.
Ο πόλεμος του 1974 με βρήκε στον Πενταδάκτυλο όπου μόλις είχα συμπληρώσει το πρώτο μου χρόνο στο στρατό ....

Σπούδασα Ηλεκτρονικά στο Πανεπιστήμιο του City στο Λονδίνο, και εργάζομαι ως Λέκτορας Ηλεκτρονικών στο Ανώτερο Τεχνολογικό Ινστιτούτο από το 1981.

Είμαι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και πρόεδρος της Συντεχνίας του Ακαδημαϊκού προσωπικού του ΑΤΙ.
Έχω αναπτύξει μεγάλη δραστηριότητα στη προσφορά σύντομων εκπαιδευτικών προγραμμάτων για νέες τεχνολογίες και δίκτυα υπολογιστών, σε εκατοντάδες τεχνικούς και Μηχανικούς της βιομηχανίας. Προσφέρω επίσης συμβουλευτικές υπηρεσίες σε πολλές κρατικές υπηρεσίες και οργανισμούς.

Λόγο της εμπειρίας που απέκτησα σαν πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής Μηχανογράφησης του Κεντρικού Συμβουλίου Προσφορών του Κράτους μέχρι το 2004, προσφέρω συμβουλευτικές υπηρεσίες για προσφορές μηχανογράφησης σε κρατικές και ημικρατικές υπηρεσίες.

Ενεργοποιούμε έντονα στο χώρο της Νεολαίας και έχω κάνει εισηγήσεις για μια σειρά επιτυχημένων προγραμμάτων σε συνεργασία με τον Οργανισμό Νεολαίας, τον οποίο και εκπροσωπώ σε συνέδρια στην Ευρώπη.
Μεταξύ αυτών έχω εισηγηθεί και επιβλέψει τη δημιουργία των πρώτων στην Κύπρο Κέντρων Πληροφόρησης Νέων, που λειτουργούν με βάση τα Ευρωπαϊκά πρότυπα στην Λευκωσία, Λάρνακα και Αγρό.

Είμαι Εκτελεστικός Γραμματέας και Μέλος της Πολιτικής Επιτροπής του Κινήματος Οικολόγων Περιβαλλοντιστών.

Μουσική
Μου αρέσει πολύ η ξένη μουσική rock της δεκαετίας του '70 και αρκετά κομμάτια του '80. Όταν ήμουν φοιτητής δεν έχανα κανένα κονσέρτο. Ήμουν τυχερός, παρακολούθησα τους Led Zeppelin, Black Sabbath, Carlos Santana, Eric Clapton, Yes και πολλούς άλλους.  Τώρα ακούω Coldplay και όλη μέρα την Dido.
Αυτοκίνητα:
Υπηρέτησα το Ράλλυ Κύπρος από όλα τα πόστα και για 10 χρόνια μέχρι το 2003 ήμουν υπεύθυνος πληροφορικής. Έχω παρακολουθήσει πολλούς αγώνες F1. Είναι καιρός να κάνουμε και στην Κύπρο μια σωστή πίστα.